Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

EV wagens

EEN NIEUWE AANPAK VAN AUTORIJDEN

De auto opnieuw uitgevonden

Nissan gaat voor volledige elektrische wagens (Zero emission). U hebt keuze uit twee modellen waarvan Nissan Leaf 's werelds meest verkochte elektrische wagen is.

De Nissan LEAF elektrische auto laat zien wat er kan gebeuren als u gelooft dat alles mogelijk is. Zijn revolutionaire ontwerp en technologieën die voor groot bereik zorgen maken autorijden en -bezit een exclusieve, nieuwe ervaring. Voor iedere automobilist die gelooft dat zijn of haar keuzes echt het verschil kunnen maken.

image1.jpeg

ONTDEK ALLE MANIEREN OM TE BESPAREN

De voordelen van elektrisch rijden

Koop een elektrische auto en zeg vaarwel tegen meer dan alleen brandstof. Olie verversen en afstellingen behoren ook tot het verleden. Dat komt doordat de Nissan LEAF elektrische auto niet beschikt over een interne verbrandingsmotor of een normale transmissie, en zodoende minder bewegende delen heeft. Dat betekent dat u een extra voordeel krijgt: zeer weinig onderhoud. Aldus blijven de besparingen zich opstapelen.

LADEN VIA HET STOPCONTACT

Genoeg voor de dag in slechts vier uur

Het thuis laden van uw Nissan LEAF elektrische auto is gemakkelijk. Met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kWh lader aan boord laadt u de 30 kWh batterij van helemaal leeg tot helemaal vol in vijfenhalf uur. Hiermee kunt u 125-200 kilometer rijden*, meer dan genoeg voor de meeste ritten. Meer goed nieuws voor als u niet thuis bent: de laadpunten voor elektrische auto's rijzen tegenwoordig overal uit de grond.

image2.jpeg

VOEL HET ELEKTRISCH VERMOGEN

Nissanconnect EV app

Met de NissanConnect EV app vindt u eenvoudig de dichtsbijzijnde oplaadstations bij u in de buurt.

image3.jpeg

ONTDEK EEN LEUKE NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

Elektrische acceleratie

100% koppel vanuit stilstand en naadloze acceleratie maken uw dagelijkse ritten nog leuker. En omdat de onder de vloer gemonteerde batterij voor een laag zwaartepunt zorgt, krijgt u de perfecte controle die elke ervaring achter het stuur nog spannender maakt. Op de snelweg, naar de supermarkt of op weg naar huis is dit de auto die uw opvattingen over rijden verandert.

image4.jpeg

Praat met uw Nissan Leaf - hij luistert

Nissanconnect EV

Met het NissanConnect EV-informatiesysteem en de smartphone-app op de Acenta en de Tekna was een elektrische auto bezitten nooit zo gemakkelijk. Door verbinding te maken met uw smartphone, tablet of computer houdt de Nissan LEAF elektrische auto u constant op de hoogte via een veelvoud aan functies, waaronder het plannen van laadmomenten of het activeren van de verwarming/airco, ongeacht waar u zich bevindt.

Vanaf uw smartphone

Met de NissanConnect EV-app kunt u een laadsessie plannen of activeren, uw laadniveau en rijbereik volgen en de auto voorverwarmen of afkoelen terwijl die ingeplugd is. Zo bespaart u vermogen voor op de weg.

Vanaf uw tablet of computer

Geniet van nog meer manieren om elektrisch rijden gemakkelijk en leuk te maken. Als aanvulling op alles wat u kunt doen vanaf uw smartphone kunt u met NissanConnect EV uw rijgeschiedenis controleren, de meest efficiënte routes bepalen en zelfs zien hoe uw efficiëntie zich verhoudt met die van andere Nissan LEAF-eigenaren.

VAN HET BEGIN TOT DE NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE AUTO

Geschiedenis

De Nissan LEAF elektrische auto is het nieuwste hoofdstuk in de geschiedenis van Nissan, die er een is van decennialang onderzoek en ontwikkeling. Het verhaal begint in het jaar 47, toen we onze eerste batterij-aangedreven auto presenteerden. Tijdens de jaren 70 en 80 bleven we stadsauto ontwikkelen en in de jaren 90 omarmden we de lithium-ion-batterij, de voorganger van de derde generatie-batterijen waar de Nissan LEAF elektrische auto nu op rijdt. Als het om elektrische auto gaat, kan niemand het leiderschap en de kennis van Nissan evenaren.

ONTWORPEN VOOR UW RIJGEDRAG

Een hele dag bereik

De Nissan LEAF elektrische auto is ontworpen voor de echte wereld. Op de snelweg met de airconditioning aan kunt u tussen 100 en 160 kilometer (24 kWh batterij) of tussen 125 en 200 kilometer (30 kWh batterij) rijden.* Voor de meeste mensen is dat ruim voldoende voor de dagelijkse rit van en naar het werk. De Nissan LEAF elektrische auto geeft u ook informatie om meer uit elke laadbeurt te halen. Deze bestaat uit energiebesparende rij-instellingen en een uitleg van de rijcomputer met multifunctioneel beeldscherm, die u informeert over verbruikt/geregenereerd vermogen, batterijvermogen, laadtijden en meer.

DIRECT KOPPEL, ONBEGRENSD PLEZIER

Een nieuwe beweging

Het grote geheim van de Nissan LEAF? 100% koppel vanuit stilstand. Dit betekent acceleratie die een glimlach op uw gezicht brengt en verbazing bij iedereen die u bij de verkeerslichten achterlaat. De Nissan LEAF elektrische auto is ook leuk bij het draaien en keren, dankzij het lage zwaartepunt dat inspirerende besturing toestaat. Maar natuurlijk kunt u uw vrienden vertellen dat het u om de nuluitstoot gaat.

image7.jpeg

Gas en gaan

U hebt nog nooit in een auto als de Nissan LEAF elektrische auto gereden, en hebt wellicht nooit zoiets gevoeld als direct koppel. Het vermogen is aanwezig op het moment dat u de pedaal aanraakt. Er is geen vertraging, oplopend toerental of schakeling – hij gaat gewoon.

image8.jpeg

Het geluid van … stilte

Zeg ‘tot ziens’ tegen het motorgeluid van elke andere auto waarin u ooit gereden hebt. Met een geavanceerde 80 kW elektrische AC synchroonmotor die voor het vermogen zorgt, geniet u van ongelooflijk stil rijden en verbazingwekkende niveaus van verfijning.

image9.jpeg

Nooit meer benzine

De Nissan LEAF is 100% elektrisch. Dat betekent dat de auto puur wordt aangedreven door een geavanceerde lithium-ion-accu die u thuis of onderweg kunt opladen. Hybrides beschikken daarentegen over een zware benzinemotor als aanvulling op de elektrische aandrijflijn.

image10.jpeg

Absolute nuluitstoot

De Nissan LEAF elektrische auto stoot geen CO uit. Tijdens het gebruik is het daarom een voertuig met nuluitstoot, hoewel de algehele bijdrage aan een schoner milieu natuurlijk afhangt van de vorm van elektriciteit waarop de motor draait. Dit varieert van land tot land.

BESPAAR OP MEER DAN BENZINE ALLEEN

De voordelen van elektrisch rijden

Zeg ‘tot ziens’ tegen prijzige olieverversingen en duur onderhoud. Omdat de Nissan LEAF elektrische auto niet beschikt over een verbrandingsmotor of een gebruikelijke transmissie, zijn er minder bewegende onderdelen. Dat betekent extreem weinig onderhoud. Aldus blijven de besparingen zich opstapelen.

Financiële voordelen

Bij een aankoop van een Nissan LEAF na 1 januari 2016, voorziet de Vlaamse Regering een premie van een variabel bedrag. Deze premie is geldig voor alle particulieren die gedomicileerd zijn in Vlaanderen.

De bonus is afhankelijk van de aanbevolen catalogusprijs en daalt naar verloop van tijd. Jaarlijks wordt een vast bedrag aan de begroting toegewezen en de dus is de beschikbaarheid van bonussen hieraan onderhevig. Indien in de loop van het jaar het voorziene budget dreigt op te geraken, kan de bevoegde minister beslissen om de premie te verlagen. Vanaf 2017 zakt het maximale premiebedrag elk jaar.

Elke particulier dient zelf zijn premie aan te vragen en dit binnen de maand na het tekenen van de bestelbon.  Enkel bestellingen vanaf 1/1/2016 komen in aanmerking.

Aanbevolen catalogusprijs C

2016

2017

2018

2019

C < € 31.000

€ 5.000

€ 4.000

€ 3.000

€ 2.000

€ 31.000 =< C < € 41.000

€ 4.500

€ 3.500

€ 2.500

€ 1.500

€ 41.000 =< C < € 61.000

€ 3.000

€ 2.500

€ 2.000

€ 1.500

C => € 61.000

€ 2.500

€ 2.000

€ 1.500

€ 1.000

Aanbevolen catalogusprijs C

2016

2017

2018

2019

C < € 31.000

€ 5.000

€ 4.000

€ 3.000

€ 2.000

€ 31.000 =< C < € 41.000

€ 4.500

€ 3.500

€ 2.500

€ 1.500

€ 41.000 =< C < € 61.000

€ 3.000

€ 2.500

€ 2.000

€ 1.500

C => € 61.000

€ 2.500

€ 2.000

€ 1.500

€ 1.000

De compacte elektrische personenwagen is er

ONTDEK 100% ELEKTRISCH GEZINSTRANSPORT

Neem een compacte elektrische personenwagen: veelzijdig, goed uitgerust en met ruimte voor zeven personen. Voeg nu 100% elektrisch vermogen toe. Dat is de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA compacte elektrische personenwagen. We hebben dezelfde innovatieve technologie gebruikt waarmee we al meer dan 190.000 elektrische Nissans op de weg hebben gezet, en we hebben deze gecombineerd met onze bekroonde Nissan NV200 EVALIA. Begin de dag met een volgeladen batterij en rijd 170 km* zonder uitstoot. Zeg brandstof vaarwel en houd het geld in uw portefeuille dankzij elektriciteit die drie keer zo goedkoop is als benzine of diesel.

image11.jpeg

HET LIJKT WEL EEN HUIS OP WIELEN

Comfort

Vanwege zijn ruime interieur en grote ruiten is reizen in de Nissan e-NV200 EVALIA compacte elektrische monovolume, een plezier voor het hele gezin. Overal zijn opbergruimtes, er is een 12V-aansluiting zodat passagiers op de achterbank een tablet of smartphone kunnen aansluiten, en klimaatregeling houdt iedereen tijdens de hele reis fris.

image12.jpeg

VEELZIJDIGHEID IS DE NORM

De compacte elektische personenwagen - multitasker

Op vakantie met het hele gezin, uw vrienden helpen bij het verhuizen, een rit naar het tuincentrum, een weekend mountainbiken, of misschien de hele groep naar het vliegveld brengen: waar de Nissan e-NV200 EVALIA, compacte elektrische personenwagen, ook mee te maken krijgt, het komt altijd goed. Met twee breed openende schuifdeuren en een enorm interieur voor 7 passagiers is er ruimte voor alles en iedereen.

image13.jpeg

Group Duyck, de ENIGE NISSAN DEALER IN BELGIË die beschikt over een speciale werkruimte

voor het testen, ontleden en herstellen van Lithium batterijen.