Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

NIEUWE NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING

Nissan gaat voor volledige elektrische wagens (Zero emission). U hebt keuze uit twee modellen waarvan Nissan Leaf 's werelds meest verkochte elektrische wagen is.

De Nissan LEAF elektrische auto laat zien wat er kan gebeuren als u gelooft dat alles mogelijk is. Zijn revolutionaire ontwerp en technologieën die voor groot bereik zorgen maken autorijden en -bezit een exclusieve, nieuwe ervaring. Voor iedere automobilist die gelooft dat zijn of haar keuzes echt het verschil kunnen maken.

ELKE DAG SIMPLY AMAZING

DE NIEUWE NISSAN LEAF ZERO EMISSION

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische wagen op de weg.

E-PEDAL

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIES

Versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, aangenaam en geeft u ook nog eens meer controle.

PROPILOT

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, afremmen of stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en houdt uw dode hoeken in de gaten.

PROPILOT PARK

ONTDEK MEER OM U HEEN

Parkeer als een professional met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga gerust achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren makkelijker dan ooit.

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw wagen. Stelt u zich eens voor: een voertuig dat maar één pedaal gebruikt om te versnellen, af te remmen en te stoppen, dat perfect zelfstandig kan parkeren en helpt om u te beschermen tegen risico’s uit uw omgeving. Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.

im-logo.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

DE NIEUWE NISSAN LEAF KRIJGT VEILIGHEIDSBEOORDELING VAN VIJF STERREN

PRESTEREN OP PRIORITEITEN

De nieuwe Nissan LEAF heeft het maximale aantal van vijf sterren gekregen van het Europees programma voor de beoordeling van nieuwe auto’s (European New Car Assessment Program, Euro NCAP). 

 

Dit resultaat is te danken aan de nieuwe veiligheidsfuncties van de nieuwe Nissan LEAF. Deze omvatten geavanceerde systemen om de bestuurder te ondersteunen, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën als camera en radar om vele voordelen te bieden, zoals voetgangersdetectie. Deze technologieën vormen de basis van het geroemde ProPILOT-systeem van Nissan voor veiliger rijden met meer zelfvertrouwen.  

logo_5awards_2018_pos (1).jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

BESPARINGEN & VOORDELEN

zero_emission-logo.jpg.ximg.l_6_m.smart.png

Stap over op een 100% elektrische auto en ruil de benzine in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan LEAF krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto.

MEER CAPACITEIT EN ACTIERADIUS

KOM VERDER MET DE NIEUWE LEAF

Het opladen van de nieuwe Nissan LEAF gaat sneller en makkelijker en dankzij zijn nieuwe batterij.

Met een hogere capaciteit komt u met één oplaadbeurt verder dan ooit tevoren.

SNEL LADEN VAN 20% TOT 80% ROND 60 MINUTEN

SNEL OPLADEN ONDERWEG

Sluit uw nieuwe Nissan LEAF aan op een CHAdeMO snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten.

THUIS OPLADEN IN 7,5 UUR

THUIS SNELLADEN

U kunt de batterij van uw nieuwe Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7 kW thuislader.

STEEDS GROTER OPENBAAR OPLAADINFRASTRUCTUUR

Het is sneller en gemakkelijker dan ooit om uw nieuwe Nissan LEAF onderweg op te laden. Er bestaan al duizenden CHAdeMO-snellaadstations, niveau 2-oplaadpunten en iedere dag komen er nieuwe openbare oplaadstations bij.

EEN OPVALLENDE NIEUWE LOOK

SENSATIONEEL DESIGN

Hij heeft de wow-factor, van zijn cabine met zachte bekleding en blauwe accenten tot zijn zwevende dak, spitse voorkant en lichtblauwe V-vormige grille. Ontdek het dynamische nieuwe design van de nieuwe Nissan LEAF.

18tdieulhd-leafhelios120.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg
18tdieulhd-leafhelios121.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

ONTDEK DE NIEUWE NISSAN LEAF IN 3D

EEN NIEUWE STRAKKE STIJL

18tdieulhd-leafhelios122.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

De nieuwe Nissan LEAF, een emissievrij vijfzitter, ziet er met zijn karakteristieke led-koplampen, zwarte dakspoiler aan de achterkant en donker getinte ruiten beter uit dan ooit tevoren en biedt een ongekend rijgevoel. 

NAADLOZE TECHNOLOGIE

VERBONDEN LEVEN EN RIJDEN

Blijf verbonden onderweg door naadloze integratie van uw smartphone en informatie over uw rit die u naar uw voorkeuren kunt aanpassen. In de nieuwe Nissan LEAF is alles slimmer en prettiger.

18tdieulhd-leafhelios107.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
18tdieulhd-leafhelios109.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
18tdieulhd-leafhelios110.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
icon-ev-play-PreLaunch-RM-EUROPE.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO

MOBIELE INTEGRATIE

icon-ev-bluetooth.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

BLUETOOTH

HANDSFREE BELLEN

icon-ev-usb.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

USB-AANSLUITING

MUZIEK EN OPLADEN

INSTAPPEN ZONDER SLEUTEL EN STARTKNOP

Stap in uw nieuwe Nissan LEAF, druk op de knop en vertrek. Het is allemaal zo simpel met de Intelligent Key van Nissan in uw tas of broekzak.

18tdieulhd-leafhelios123.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg
ev-hub-lp-electrify-the-world.png.ximg.l_6_h.smart.png.ximg.l_6_m.smart.png

EEN INITIATIEF VOOR DUURZAAMHEID

Bij Nissan geloven we in een duurzame toekomst en zijn we ervan overtuigd dat deze alleen gerealiseerd kan worden als we nu handelen. Daarom nemen we de leiding op het gebied van elektrische mobiliteitsoplossingen om vorm te geven aan slimme steden en vandaag de weg vrij te maken voor een toekomst van innovatie.

ev-range.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

ELEKTRISCHE AUTO'S VAN NISSAN

Doe mee met de elektrische revolutie. Start vandaag met rijden in de auto van de toekomst. Het vooruitstrevende gamma van 100% elektrische auto’s van Nissan biedt hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie, waardoor u kunt genieten van uw rit zonder enige uitstoot.

Group Duyck, de ENIGE NISSAN DEALER IN BELGIË die beschikt over een speciale werkruimte

voor het testen, ontleden en herstellen van Lithium batterijen.