Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte informatie geen fouten of onnauwkeurigheden bevat.

 

Group Duyck kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die direct of indirect ontstaat door het gebruik van deze website.

 

Group Duyck behoudt zich het recht voor om de productspecificaties op elk gewenst moment te wijzigen. Productspecificaties kunnen verschillen.

 

Group Duyck is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die door derden worden beheerd en waarnaar vanuit deze site wordt verwezen. 

 

Group Duyck streeft ernaar om een innovatieve en informatieve website te presenteren. Alle intellectuele eigendommen, zoals patenten, handelsmerken en auteursrechten, zijn beschermd. Deze website vormt geen licentie voor het gebruik van de intellectuele eigendom van bedrijfsonderdelen van de Group Duyck of van derden.

 

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of voor derden toegankelijk worden gemaakt.

 

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). 

Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren.

Gelieve Group Duyck te raadplegen voor een aanbod.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD