Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.


Welkom bij Group Duyck

Group Duyck staat voor meer dan 40 jaar Nissan (en 10 jaar Renault) ervaring met 3 vestigingen ten zuidwesten van Brussel. We staan garant voor een professionele service en een persoonlijke ontvangst.

 

Je kan in ons familiebedrijf terecht voor een totaalaanbod: Verkoop en onderhoud van zowel elektrische als conventionele personen- en bestelwagens, koetswerkherstellingen van alle merken en ons professioneel opgeleid verkoopsteam kan jullie eveneens bijstaan op het vlak van financiering en verzekering van deze producten.

Group Duyck gaat voorop als het op groene mobiliteit aankomt. In 2011 stapten wij als pioneers mee in het verhaal van de verkoop van elektrische voertuigen.  Onze vestiging te Sint Pieters Leeuw is als enige in België (en Luxemburg) uitgerust en gekwalificeerd voor het herstellen van Lithium-ion batterijen die terug te vinden zijn in onze elektrische modellen.  Met de Nissan Leaf beschikken wij over ’s werelds best verkochte EV.

Vraag een proefrit aan

Ontdek de huidige

NISSAN-PROMOTIES

Je elektrische wagen van 20% naar 80% opladen in ongeveer 60 minuten.

Voor Nissan klanten beschikbaar in het filiaal Group Duyck Sint-Pieters-Leeuw.

nissan-leaf-laadpaal-group-duyck-620x300.jpg

Info over een bedrijfswagen of een

nieuwe bedrijfswagen nodig?

NIEUWE BEDRIJFSWAGEN NODIG?

You+Nissan

Onze klanten belofte

group-duyck-customer-promise.jpg

Nieuws

Neem een kijkje op onze

Facebookpagina

Facebookpagina